Trouwringen

Uit eigen ervaring weet ik dat het kiezen van trouwringen een belangrijk moment is. Er is voor iedereen een mooie trouwring te vinden, kom langs om ons kwaliteitsvol aanbod te ontdekken en samen zorgen we er voor dat u en uw partner schitteren op de grote dag. Hieronder vind u een voorstelling van onze merken van trouwringen, zowel in goud, zilver als edelstaal.

Heeft u liever iets unieks dan kunnen we samen een ontwerp uitwerken. 

Geen afspraak nodig, u kan altijd terecht tijdens de openingsuren. Indien dit voor u niet past, kan u een afspraak maken via mail of telefoon.

Duo

Duo Trouwringen zijn het schitterende resultaat van artisanaal meesterschap gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van afwerking.

Alle Duo trouwringen, zowel in geel, rood als wit goud, zijn vervaardigd in 9, 14 of 18 karaats goud. Ook de briljanten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit en met de grootste zorg geselecteerd.

Aller Spanninga

Momenten die een gouden randje verdienen

Een trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Momenten die je intensief beleefd. Bijzondere momenten die je wilt bezegelen. Dit doe je met de ringen van Aller Spanninga.

Aller Spanninga heeft alles in huis om jouw wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om deze momenten te bezegelen. Niet voor niets kunnen zij buigen op 150 jaar ervaring  in “ het gouden ambacht”  en is hun atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. Hun liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in hun topproducten. 

Dora

Wanneer u kiest voor een trouwring van Dora Design, dan kiest u voor een ring die met liefde en vakkennis vervaardigd is. Hun team van ontwerpers vinden voor elke trend de perfecte balans tussen een modern design en tijdloosheid. Zo kiest u voor een juweel dat jaren lang klasse uitstraalt.

Hun team van artisanale goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters gebruiken hun jarenlange ervaring en de meest gesofisticeerde fabricagetechnieken om zo te voldoen aan onze excellente kwaliteitseisen. Daarom biedt Dora Design levenslange garantie op fabricagefouten. Het merk begrijpt dat het uitzoeken van een juweel dat u een liefde lang draagt, iets apart is.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in edelstaal, zilver of goud (9, 14 of 18 karaat)

Verlovingsringen

Flanders collection

De meest schitterende diamant ter wereld, de Flanders Cut, ideaal als verlovingsring of trouwring. Het geheim van zijn uitzonderlijke schittering ligt in het feit dat de basisstructuur van een ronde briljant volledig behouden blijft na het slijpen van de diamant in zijn achtzijdige vorm. Deze uitzonderlijke diamant overtreft de meeste diamantslijpvormen in vurigheid en schittering en heeft daarmee de grenzen van de diamantschittering verlegd. Elke creatie van de Flanders Collection, accentueert op spectaculaire manier deze totale schittering van de “Flanders Cut”.  

De “Flanders Pavé zetting”  is de nieuwste en meest gesofisticeerde diamantzettechniek. Iedere diamant wordt gezet op een symmetrisch perfecte wijze in complete harmonie met de omringende diamanten.

B*Diamond

Collectie verlovingsringen door Beheyt Jewels, tevens ook fabrikant van de Duo trouwringen.

Collectie waar de grote en kwaliteit van diamant gekozen kan worden. Van klassiek- tot modern geïnspireerde solitair ringen. Modellen met zijstenen en verschillende zettingen.

Ook bijpassende hangers en oorringen zijn mogelijk…

B*Diamond

J&A 1970

Zeer uitgebreide verlovingsringen collectie, in zowel geel-, wit als bicolour goud.

J&A is bovendien lid van de Responsible Jewelry Council. Dit label garandeert dat er geen kinderarbeid werd ingezet bij de productie van de sieraden. Ook krijg je de garantie dat de materialen niet afkomstig zijn uit illegale handel die gewapend conflict kan voeden.

Miss Spring

De collectie van Miss Spring met prachtige solitair ringen, alliance ringen en aanschuifringen, gemaakt met liefde voor de liefde…

Een ware Miss is puur, sierlijk en heeft vertrouwen in zichzelf.. Iedere vrouw heeft een “little Miss” in zich, ongeacht haar leeftijd. De prachtige Allerliefste solitairringen, de Miss Spring collectie is op en top emotie.